RAKİPİ CİDDİYE ALDIK

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 2-0 kazandıkları Gaziantepspor maçıyla yarınki Bodrumspor ve pazar günü oynayacakları Kastamonuspor 1966 müsabakalarına değindi. Nuri Asan Tesisleri'ndeki basın toplantısında konuşan Taşkın, "Gaziantep maçı kazanmamız gereken karşılaşmalardan birisiydi. Kazaya uğramamak için ciddiye aldık, kazanan kadroyu zorunlu bir değişiklik dışında bozmadım. Maçın ilk devresi istediğimiz verimde geçti. Ciddi işler yaptık. İkinci yarı farka gidebilirdi ama Gaziantepspor sadece savunma yaptı. Onlar da üzerimize gelmek istemeyince rölantide oynadık. Bizim adımıza verimli bir maç geçti. 3 puanı almak güzel. Şunu söyleyebilirim Gaziantep takımı çok takımı yakacaktır. Aldığımız galibiyet tamam büyük değil ama küçük de bir galibiyet değil" diye konuştu.

KOLAY OLMAYACAK

Taşkın, şöyle devam etti: "Galibiyet serisi 4 maça çıktı. Bodrumspor maçına da en ciddi şekilde çıkacağız. Final gibi iki maç oynayacağız. Direkt rakiplerimiz gibi görülen Bodrumspor ve Kastamonuspor'la peş peşe oynayacağız. Bodrumspor suni çimde oynuyor. Rakibimiz de yeni kurulmuş bir takım. Onlar da sahaya adapte olamamış olabilir. Biz statta bir tane ter idmanı yapacağız. Tabiki Bodrumspor'un sahası eski suni çimler gibi değil gerçek çime yakın bir madde. Şartlar bu, bu duruma adapte olmak zorundayız ve çıkıp oynayacağız. 9 günde 3 maç kolay değil tabiki. Ancak tüm rakiplerimiz bu şekilde oynuyor. Bunlar liglerin hassas dönemleri. Hemen hemen Bodrumspor maçında da aynı iskeletle oynayacağım. Camia olarak şampiyon olmak istiyoruz, her rakip bize bilenerek çıkıyor. Bunun bilincindeyiz."

İYİKİ HABERAKS TV VAR

"Oyuna iyi başlayıp, gol bulup fizik gücümüzü gösterip 4'te 4 yaptık, pas yüzdemiz arttı. Şükürler olsun Samsun'da Haberaks TV gibi bir imkan var, maçı yayınlayıp kayıt altına alıyorlar ve tekrar izleyebiliyoruz. Gaziantepspor maçını da yeniden izledik. En az 80 dakikalık dilime hakim bir oyun ortaya koyduğumuz bir maçtı. 3 maçlık zorlu bir seri. Tabiki her maçı kazanmak istiyoruz. Biz maç maç bakıyoruz. Futbol adına doğruları yapıp, kalanını Allah'a bırakacağız. Şükürler olsun 4 haftadır iyi gidiyoruz. İki tane de rakibimiz konumundaki takımlarla oynayacağız. Kadroları iyi. Her iki maçta da kazanmak istiyoruz. Samsunspor gibi çıkıp oynayacağız. Taraftarlar beni protesto ettiğinde sonuna kadar haklılardı. Bunu o gün de söyledim. Ancak şu anda işler rayına oturdu. Onların da desteğiyle güzel günler göreceğiz."