AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'ya ziyarette bulundu. Kara'ya yeni görevinde başarı dileyen Ay, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

24 HAZİRAN'DAN SONRA BAŞLADIK

Seçim hazırlıklarına 24 Haziran'dan sonra başladıklarını belirten AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, "Aslında 24 Haziran seçimlerinin bittiği gün, seçimin sonuçlandığı andan itibaren biz bir sonraki seçimin hazırlıklarına başladık. Biz daha önceki seçimlerde yaptığımız çalışmalara, edindiğimiz tecrübelere göre hareket ettik. Seçimlerde başarımızı nasıl artırabiliriz, bunun istişarelerimizi yapıyoruz. Mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleri gerçekleştirdik. Kendi içimizde çeşitli istişareler, değerlendirmeler yaptık ve bunları raporlandırdık. Raporlarımızı genel merkezimize ilettik. Yine bunun devamında da mahelle ve ev ziyaretlerimizi sürdürdük. Şunu da söylemek istiyorum, şu an sahada olan parti AK Parti'dir. Bu anlamda da sadece kendi kendimizin rakibiyiz. İnşallah bu çalışmalarımız seçim sonuçlarına da yansır" diye konuştu.

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Partide yerel seçimlerde adaylık için istifaların olup olmadığı ile ilgili de açıklamada bulunan Başkan Ay, "Yerel seçimlerde bizler için de adaylık konuşuluyor, fakat biz de seçim süreci biraz farklı işliyor. 15 Kasım'a kadar mevcut belediye başkanlarımızın durumu netleşecek. Bizim bu tarihe kadar herhangi bir adım atma durumumuz yok. Bunlar parti içerisinde istişare edilerek atılacak adımlardır. Bizim yönetimimiz çok yeni. Dolayısıyla yapacağımız daha çok iş var. Bunları layıkıyla yerine getirmek bizim ilk amacımız" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU