AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca yapılan 'İlçe Başkanları İstişare Toplantısı' Ankara'da düzenlendi. Buluşmanın ertesini günü Samsun heyeti AK Parti grup toplantısına da katıldı. Daha sonra Samsun'un 17 ilçe başkanı, İl Başkanı Hakan Karaduman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kenan Saroğlu ile birlikte Meclis'te Samsun Milletvekilleri ile bir araya geldi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YEREL SEÇİMLER KRİTİK

'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bir katılım ve yüksek coşkuyla gerçekleştirdiğimiz grup toplantımızda teşkilatlarımıza çok önemli mesajlar verdi' diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 'Önümüzde hem şehirlerimizin hem de ülkemizin kaderini belirleyecek, kritik önemdeki yerel seçimler var. İl, ilçe ve mahalle ölçeğinde tüm yol arkadaşlarımızla birlikte sahip olduğumuz mesuliyet bilinciyle, gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Önceki gün ilçe başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldiklerini ifade eden Karaaslan, toplantının gündemini ilçelerin beklenti ve taleplerinin oluşturduğunu, beklentilere yanıt verilmesi ve taleplerin ivedilikle karşılanması hususunda tüm ilçelerde ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla ortak çalışma ortaya koyduklarını söyledi. Toplantıda yerel seçimler öncesi sürdürdükleri mevcut çalışmalar ile gelecek döneme dair hedefleri konuştuklarını ifade eden Karaaslan, 'Her biri kendi ilçesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları dinleyen, ihtiyaçlarını giderme noktasında gayret sarfeden ilçe başkanlarımızın özverili ve samimi çalışmaları sayesinde milletimizin gönlündeki yerimizin çok güçlü olduğuna inanıyoruz. Bize güvenen, inanan, bugününü ve geleceğini bizlere, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve yol arkadaşlarına emanet eden milletimize layık olabilmek için daha çok çalışma ilkesiyle hem şehrimiz hem de ülkemiz için, sahip olduğumuz güçlü motivasyonla her gün yeni adımlar atıyoruz" diye konuştu.