Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran gol kralı Tanju Çolak, Özel İlkadım Zorlu Koleji'ne ziyarette bulundu. Zorlu'lu öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Çolak'ın sözleri, sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Misafirperverliklerinden dolayı başta Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu olmak üzere, tüm Zorlu ailesine teşekkür eden Çolak, en kısa zamanda Zorlu Koleji'ni tekrar ziyaret edeceğini söyledi.

ÇOLAK, SAMSUNUMUZUN GURURU

Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak'ı ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Ergin Zorlu, 'Türk futbol tarihinin efsane oyuncularından Tanju Çolak, Samsun'umuzun gurur kaynağıdır. Böylesine önemli bir ismi kurumumuzda ağırlamanın memnuniyeti içerisindeyiz. Zorlu Eğitim Kurumları olarak, Samsunspor'la olan gönül bağımız ortadadır. Kurumumuzda canlı olarak yayınlanan, Selamet Atlı ve Hüseyin Karataş'ın sunumuyla gerçekleşen Taraftarın Sesi adlı programımız ve yaptığımız diğer çalışmalar bunun açık bir göstergesidir. Samsunspor'a böylesine gönül vermiş biri olarak, futbol kariyeri başarılarla dolu Çolak'ın kurumumuzu ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk' şeklinde konuştu.

ZORLU, SAMSUN İÇİN DEĞER

Zorlu Eğitim Kurumları'nın eğitimdeki çalışmaları ile Samsun'un önemli bir değeri olduğu vurgulayan Tanju Çolak, 'Sevgili öğrenciler, böylesine başarılı bir kurumda eğitim gördüğünüz için çok şanslısınız. Özel Zorlu Koleji, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra spor çalışmaları ve Samsunspor'a gönülden bağlılığı ile takdire şayandır. Zorlu Koleji'nde ağırlanmaktan, siz değerli öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Beni büyük bir nezaketle karşılayan, başta kurucu Ergin Zorlu olmak üzere, tüm Zorlu Eğitim Kurumları ailesine teşekkür ederim. En kısa zamanda söyleşi ve imza töreni için yeniden Zorlu Koleji'nde buluşmak üzere' dedi.


Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu
Derecik Mah. Drama Sk. No:8 İlkadım/SAMSUN
Tel: 0362 444 26 26- 0362 431 431 1
GSM: 542 548 26 55-0542 452 04 74
Özel İlkadım Zorlu Anaokulu
Adalet Mah. 100. Yıl Bulvarı No:218/B İlkadım/SAMSUN
Tel: 0362 431 431 1
GSM: 542 548 26 55