Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve Başkan Yardımcısı Bekir Erdem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaret esnasında Çavdar, dernek çalışmaları hakkında Başkan İkiz'e bilgiler vererek mahalle muhtarlarının taleplerini iletti. İkiz'e 19 Ekim Muhtarları günü etkinlikleri hakkında bilgiler veren Çavdar, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu önemi ve kıymeti bilmekteyiz. Bizler de halkımıza hizmette Sayın Cumhurbaşkanımızı kendimize örnek almaktayız. Belediyemiz ile birlikte halkımıza hizmet etmek için çalışmaktayız" dedi.

EN YAKIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZ

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği değerin ortada olduğunu belirterek, 'Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız bizlerin en yakın mesai arkadaşlarımız. Muhtarlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah büyükşehir yasasında yapılacak değişiklikler ile tüm mahallelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmetler sunacağız" ifadelerini kullandı.