ARMAĞAN OLSUN

Yılport Samsunspor'un deplasmanda 2-0 kazandığı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Taner Taşkın, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Burada hem sentetik saha ile hem de rakip ile boğuşacaktık. Sahada çok yüksek bir konsantrasyonda oynayan Samsunspor vardı. Oyuncularımızın hepsi galibiyeti çok istediler. Rakibin atak yapacağı önemli silahlarını durdurduk. Bizlerde arka tarafta çok iyi şekilde kontratağa çıktığımız zamanlar da oldu. Topun hakimiyeti genelde bizdeydi. Pas oyununu tercih ettik ve girdiğimiz birçok da pozisyon vardı bunları değerlendiremedik. Sahanın zemini oynamaya biraz daha elverişli olsaydı çok daha güzel bir oyun ortaya çıkabilirdi ama bu galibiyet buraya gelen Samsunspor taraftarımıza ve Samsun'daki taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

PENALTI AĞIR KARARDI

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Oturmuş, ne yaptığını bilen ve takım oyununu oynayan bir Samsunspor var. Bütün camiamızı tebrik ederim. Hafta sonu oynadığımız maçta kaleci Furkan'ın bir sakatlığı oldu. Ahmet de zaten hırsla bekliyordu. İki tane iyi kalecimiz var. Hangisinin enerjisi yüksekse, bir tık yukardaysa, bu diğer oyuncular için de geçerli, bugün Ahmet için geçerli oldu. Ahmet verilen görevi layıkıyla yerine getirdi. Onu da soyunma odasında tebrik ettim' diye konuştu.

Rakip takıma verilen penaltıyı değerlendiren Taner Taşkın, "Penaltı çok ağır bir karar oldu. Gol olsaydı maçın gidişatı bile değişebilirdi. Maçın hakemi oyunun genelinde iyi bir maç yönetti fakat az kalsın belirleyici oluyordu ama kalecimiz Ahmet izin vermedi" şeklinde konuştu.