Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bir süre önce Havza İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Havza İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alpaslan Bostancı'yı makamında ziyaret etti.

MÜTEŞEKKİRİZ

Başkan İkiz, "Komutanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek, hem de buradaki çalışmalarında bizlerden alabilecekleri destekler konusunda her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek için geldik. Havza Belediyesi olarak halkımızın güvenliği ve asayişi için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize yardımcı olmak bizim için onur verici bir görevdir. Güvenlik güçlerimiz bizim göz bebeğimiz, başımızın tacıdır. Bin yıllardır vatanımızı, milletimizi koruyan, kollayan bizim askerlerimiz, polisimiz ve ordumuzdur. Huzurumuz, birliğimiz, beraberliğimiz ordumuzun her rütbedeki görevlilerimizin canları pahasına verdikleri mücadeleyle oluyor. Bu anlamda tüm güvenlik güçlerimize müteşekkiriz. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun' dedi.
Havza İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alpaslan Bostancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan İkiz'e teşekkür etti.