Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi, dernek binasında 4. Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Yapılan seçimde dernek üyeleri, mevcut başkan Abdullah Eren ve listesiyle "Yola devam" dedi.

SİZLERLE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından konuşan Başkan Eren, "Emeklilerimiz için çalışıyoruz. TOKİ konutlarını alacak emeklilerimizi belirledik. Biz emekliler dar gelirli olacağı için yardımlaşmayı seviyoruz ve gurur duyuyoruz. Kurulmasının üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen derneğimizin bürosu hep kiralıktı. Biz yemedik, içmedik ve sizlerin aidatlarıyla büromuzu aldık. Biz gitsek de peşimizden gelecek arkadaşlarımız da bundan faydalanacak. Sizlerle beraber olursak daha güçlü oluruz" ifadelerini kullandı.

TÜM HAKLARI TAKİP EDİYORUZ

Tüm Emekliler Türkiye Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ise derneklerinin emeklilerin hakları konusunda önemli çalışmalar yaptığını vurgulayarak, "Derneğimiz, önce insan ve önce emek misyonuna sahip. 60 ilimizde tüm işçi emeklilerimize hizmet veriyoruz. 12 milyon emeklimizin tüm haklarını takip ediyoruz. Devlet bir şey vermiyor, biz dernek olarak mücadele ediyoruz" sözlerini kaydetti.

Şükrü Berk ASKAR