Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İl Özel İdaresi'nde İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Arık, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Mahalli İdareler İl Müdürü Hakkı Elmas, daire müdürleri, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile birlikte muhtarlarla buluştu.
Aynı takımın oyuncuları olduklarını ve ortak noktalarının memlekete güzel hizmet etmek olduğunu söyleyen Vali Büyükakın, 'Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz. Biraz sabırlı olacağız ve birbirimize anlayış göstereceğiz. Onu da başardığımız zaman daha hızlı bir şekilde meseleleri çözme imkanımız olacak. İşin planlama kısmına biraz daha özen göstermeliyiz. Acil ihtiyaçları el birliğiyle çözeceğiz. Uzun vadeli hizmetleri düşünmeliyiz. Birbirimizin işini kolaylaştırdığımız zaman kentin kısa sürede ayağa kalktığını göreceğiz. Birbirimizi doğru anladığımız da, kentin menfaatinin korunması ve faydası için ortak hareket ettiğimiz de daha güzel hizmetler olacak. Yeter ki biz birlik olalım. Öncelikli yapılması gereken ne, iş, işe önce oradan başlayalım' dedi.
Öte yandan Vali Büyükakın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı halkın katılımıyla kutlamak istediklerini belirterek, muhtarlardan kutlamalara halkın katılımını sağlamalarını da istedi.

Vali Büyükakın, muhtarlarla bir araya geldi