19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman kahvaltı programında muhtarlar ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Hadi Uyar, muhtarların kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla tam bir uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
Başkan Uyar, "Göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızı çalışma arkadaşımız olarak gördük, ilettiği hiçbir soruna ilgisiz kalmadık. Birbirimizden güç alarak Alaçam için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarını bizlere ileten ve hizmetin en iyi şekilde tekrardan vatandaşa ulaşmasını sağlayan muhtarlarımızdır. Bizimle vatandaşların arasında adeta bir köprü oluşturarak her türlü sorun ve sıkıntının üstesinden geliyorlar. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Alaçam oluşturmak. Göreve geldiğimizden bugüne kadar belediyemize 15 aracı hibe ve satın alma yolu ile kazandırdık. Gökçeboğaz Mahallesi Alaçam Köy Ürünleri Pazarında ilçemize kazandırdık. En kısa zamanda açılışını yapacağız. Bu yatırımların bizler ile buluşmasını sağlayan başta Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan olmak üzere, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye başkanımıza sizlerin huzurunda tek tek teşekkür ediyorum. Bütün Alaçamlı muhtarımızın gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.