PTT'nin 178'inci kuruluş yıl dönümü, Ordu'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ordu PTT merkez postanesinden işlem yaptırmak için gelen ve 178'inci sıra numarasını alan bir kişiye, 178. yıl anısına hazırlanan hediyeler takdim edildi. 178. sıra numarasını alan Özgür Aydın isimli vatandaşa hediyesini, Ordu PTT Başmüdürü Şinasi Duman takdim etti.
Ordu PTT Başmüdürü Şinasi Duman yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi, Ordu'da da PTT'nin 178'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu kapsamda sabah saatlerinde ilk olarak Valimiz Seddar Yavuz'u ve Altınordu Kaymakamımız Niyazi Erten'i makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Bugün gelen vatandaşlarımız arasında 178'inci sırada işlem yapan müşterimize, genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen hediyenin takdimini yaptık' dedi.
23 Ekim 1940 yılında, posta nezareti şeklinde kurulan PTT'nin, gittikçe büyüyüp geliştiğini ifade eden Duman, PTT'nin teknolojiye ayak uydurarak bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Günün şartlarında müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade eden Duman, tüm PTT çalışanlarının 178'inci yılını kutladı.