AVRUPA ŞAMPİYONU VAR

2017-2018 eğitim öğretim yılında katıldığı sportif turnuvalarda birçok kupa ve madalya elde eden Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Judo, eskrim, tekvando, kickboks, yüzme, badminton, basketbol, atıcılık, satranç ve futsal kategorilerinde boy gösteren elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa üçüncülüğü ile yıldızını parlatan okul, 2018-2019 sezonunda da rakiplerine fark atmanın peşinde olacak.
Küçük erkekler futsalda Samsun şampiyonu ve yine küçükler basketbol kategorisinde Samsun üçüncüsü olan Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, 2 yıl öncede Türkiye futsal finallerinde Samsun'u temsil etmişti.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni sezona yeni spor dallarıyla hazırlanan Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, bocce ve dart alanında da yer almayı planlıyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Koray Kadıoğlu, "Eğitim, sosyal faaliyetlerin yanısıra spor alanında elde ettiğimiz başarılar ile farkımızı ortaya koyuyoruz. Yeni sezonda yeni şampiyonluklar hedefliyoruz. Bireysel ve takım sporlarında elde ettiğimiz başarılar ortada. Farklı alanlarda okul sporlarında yer almaya devam edeceğiz. Bu bağlamda bizlere destek olan Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran'a ve Okul Müdürümüz Nihat Albayrak'a teşekkür ediyoruz"dedi.

Salim YILDIZ ÖZEL