178'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Samsun PTT Başmüdürü Rahmi Candan'ı ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, PTT çalışanlarına özel günleri dolayısıyla karanfil dağıtarak hem tebrik etti hem de çalışmalarında başarılar diledi.

ÖNEMLİ BİR MARKA


Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan PTT'nin son çeyrek asırda önemli gelişmelerle başarı ivmesini yükselttiğini söyleyen Başkan Tok, 'Türk posta teşkilatının başarı öyküsünün 178 yıllık tecrübe ve birikimle başarılarla dolu bugünkü seviyesine ulaşmıştır. Ülkemizin en büyük markalarından birisi olan PTT'nin hizmet kalitesini ve başarısını hep birlikte görüyoruz. Gelişen teknoloji ile birlikte kendini yenileyen milli kuruluşumuz PTT sadece mektup ve posta hizmeti ile değil, lojistik, kargo, e-ticaret ve bankacılık alanındaki hızlı, güvenli ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkmaktadır. 178. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm PTT çalışanlarına millete hizmet yolunda kolaylık ve başarılar diliyorum' diye konuştu.

TOK'A TEŞEKKÜR


PTT Başmüdürü Rahmi Candan ise Başkan Tok'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm PTT personelleri adına teşekkür etti. Ziyaret, Başkan Tok'un PTT çalışanlarına karanfil dağıtımı ile son buldu.