Antalyaspor'un 07 Gençlik taraftar grubu tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Grup 1966 taraftar grubu ile turizmci Tolga Cömertoğlu katıldı.
Gecede, taraftarların sevgi gösterileri ve tezahüratlar ile karşıladığı Başkan Türel, gördüğü yoğun ilgiye üçlü çektirerek karşılık verdi.

'İki oğlumda Antalyaspor taraftarı'
'Bizde aşk 7 harflidir; ANTALYA' sözü ile her fırsatta koyu bir Antalyaspor taraftarı olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gecede taraftar otobüsleri ile deplasmana gittiği günlere ait anılarını paylaştı. 'Sizlerin arasından geldim' diyen Başkan Türel, taraftarlar arasında maç izlemeyi çok sevdiğini belirtti. Oğulları Akın ve Akant'ın da Antalyaspor taraftarı olduğunu söyleyen Başkan Türel, 'Benim ufaklıkları da yetiştiriyoruz. Onlar da sizlerle beraber Antalyaspor aşkını yaşıyorlar. Benim iki oğlumda Antalyasporlu. Başka bir takım tutmaları mümkün değil' dedi.

'Antalyasporlu olarak toprağa gideceğiz'
'Biz doğduğumuz andan beri Antalyasporluyuz' diyen Başkan Türel, Antalyaspor sevdasını ise şu sözlerle dile getirdi: 'Ben Antalyaspor tribünleriyle 7-8 yaşlarında tanıştım. Her golden sonra babamın beni top gibi havaya atıp tuttuğunu hatırlarım. Antalyasporlu olmak benim şu an içinde bulunduğum ne belediye başkanlığının gereği ne de içerisinde bulunduğum siyasetin gereği. Antalyasporlu doğduk, Antalyasporlu yaşıyoruz, Allah'ın izniyle Antalyasporlu olarak toprağa gideceğiz.'

'Antalyaspor'un geleceği aydınlık'
Antalyaspor'un dönem dönem her takım gibi inişli çıkışlı günler geçirebildiğine vurgu yapan Başkan Türel, 'Önemli olan geleceğe emin adımlarla sağlam yürümek. Antalyaspor'un bunda sonra borcunun iyi yönetilmesi gerekiyor. Şimdi bunun için gayret ediyoruz. İnşallah bunu da başarıp kulübü 4-5 sene içerisinde borçsuz bir hale getirebiliriz. Antalyaspor'un geleceği aydınlık. Antalyaspor'un bu oturmuş kadrosunun çok başarılı olacağına baştan beri inanıyorum' diye konuştu.

Taraftara birlik çağrısı
Taraftara birlik ve beraberliğini koruması çağrısında bulunan Başkan Türel, 'İyi gününde de kötü gününde de takımın yanında durmayı, her zaman takıma destek olmayı başaran nadir taraftar gruplarından bir tanesi bizim Antalyaspor taraftarlarıdır. Yani sizlersiniz. O yüzden size teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Böyle devam ederseniz kusura bakmasın yanımızda ama Orhan Okulu bile Antalyaspor'un sırtını yere getiremez' ifadelerini kullandı.

Çocuk Esirgeme yararına forma satıldı
Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Türel, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Murat Çiçek'e teşekkür etti. Gecede Antalyasporlu futbolculara tarafından imzalanan takım forması geliri Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanmak üzere satışa çıkarıldı. Formayı alan turizmci Tolga Cömertoğlu, imzalı formayı teşekkür hediyesi olarak Gazeteci- İş insanı Murat Çiçek'e verdi.