Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Mustafa Demir ve ilçe temsilciğine yeni atanan Hamit Cemalleddin Kartal ile yönetimi kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

BİLİNÇLİ NESİL

Demir, Başkan İkiz'e TÜGVA çalışmaları hakkında bilgi vererek, 'Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır. Bizim amacımız; inanmışlık ve azimli gençlik yetiştirmek ve gençlerimize destek olmak' şeklinde konuştu. Demir, TÜGVA'nın il temsilcilikleri, ilçe temsilcilikleri ve yükseköğrenim erkek öğrenci yurtları ile kültürel, sanatsal, sportif ve manevi yönden donanımlı ve bilinçli insanların yetiştirmek için çalıştığını belirtti. TÜGVA İlçe Temsilciğine yeni atanan Hamit Cemalleddin Kartal ise Vakfın Havza'da daha aktif hale gelmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.

DESTEĞE DEVAM

Türkiye'nin geleceği için en önemli güç kaynağını milli bilinçle yetişmiş gençler olduğunu söyleyen Başkan İkiz ise, 'En önemli yatırım gençlere ve geleceğe yapılan yatırım. Milli ve maneviyatı güçlü bir gençlik bizi bugün bulunduğumuz konumdan çok daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Bu anlamda sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. Havza Belediyesi olarak bizler de geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz ' dedi. İkiz, TÜGVA İlçe Temsilciğine yeni atanan Kartal'a da başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Demir, Başkan İkiz'e rahle ve vakfın yayınladığı dergiden hediye etti.