MARCELO'YU ÖRNEK ALIYORUM

Elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Atakum Belediyespor'da oyuncularda başarının sırlarını açıklıyor. Geçtiğimiz yıl U19 kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Turuncu-Mavili ekipte forma giyen yetenekli oyuncu Furkan Arslan'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arslan, "Atakum belediyespor'a ilk girişim 9 yıl önce düzenlenen okul takımı maçlarında izlenip seçilerek oldu.


9 yıldır Atakum belediyespor'da oynuyorum geldiğim günden bugüne kulübüm gelişerek Türkiye çapında büyüdüğünü görmek bizleri mutlu ediyor çoğu profesyonel kulüplerde bile altyapıya bu kadar önem verilmiyor"dedi.

ATAKUM BANA DEĞER KATTI

Arslan, "Atakum Belediyespor aile demektir.

Burada herkes çok mutlu ve huzurlu. Futbolculuk hayatımda ise Real Madrid'de forma giyen Marcelo'yu örnek alıyorum. Çok iyi bir oyun stili var sahada sadece işini yapıyor. Saçlarımı da onun sayesinde uzattım diyebilirim. Düzenli ve disiplinli çalışırsam futbol hayatımda üst düzey profesyonel takımlarda oynayacağımı düşünüyorum.

Atakum Belediyespor'a ilk geldiğimden itibaren yeteneğimden önce karakterimi geliştirdi. Geçen sene katıldığımız U19 Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olmuştuk o anı unutamam"diye konuştu.