Samsun'da düzenlenen 20. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'ne katılmak için kentte gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Erhan Usta'nın görevden alınmasının ardından açıklamalardan bulundu.

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TACIMIZ
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, 'Erhan bey bizim çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz, alanında uzman, çok değer verdiğimiz bir milletvekili. Erhan Usta, hem genel başkanımız nezdinde, hem divan üyelerimiz ve milletvekillerimiz tarafından çok sevilen bir isim. Başımızın üstünde zaten tacımız, bu bir görev değişikliği. Nihayetinde genel başkanımız yeri geldiğinde stratejik hamleler, görev değişikliği yapar. Böyle bir durum söz konusu. Bunun altınca başka şeyler aranmamalı. Biz Erhan beyi gerçekten çok seviyoruz ve alacağı her görevde de en etkili şekilde yerine getirerek, başarılı olacağına da inanıyoruz. Kimse bunun altında bir şey aramasın, genel başkanımız bir görev değişikliği uygun görmüş, bu da bu şekilde ortaya çıkmıştır. Erhan Bey daha iyi görevlere layık olacak' ifadelerini kullandı.

BİZİM İÇİN HİÇ SORUN DEĞİL

'Biz Milliyetçi Hareket Partisi'nde her göreve hazırız' diyen Depboylu, görevlerin zaman içerisinde değişebildiğini belirtti. Depboylu, 'Bunlar bizim için hiç sorun değil. Bugün ben bu görevdeyim belki başka bir arkadaşımız bu görevi alır. Ama biz hep birlikte görev alan arkadaşlarımıza destek olacağız. Bu zaten bizim ülkücü duruşumuzun gereğidir. Nihayetinde dediğim gibi Erhan Bey çok değerlidir. Grup başkanvekili olduğunda ben 'plan bütçe eksik mi kalacak' diye düşünmüştüm açıkçası. Oradaki varlığını da biliyorsunuz, ne kadar başarılı olduğunu. Grup başkanvekilliği de gerçekten zor bir görevdir. Eğer burada yapılmış küçücük bir hata da olsa takdir bu yönde midir bilemem. Açıklama olursa ya Erhan Bey ya da liderimizin görevlendirdiği birisi açıklama yapar' şeklinde konuştu.