Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Taner Tekin, ilçe teşkilatlarında devam eden kongre süreçlerini değerlendirerek, 17 ilçenin 13'ünde kongrelerin tamamlandığını belirtti.

SEÇİLEREK BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM

''İl Başkanlığına yeniden aday olacak mısınız?'' sorusuna da cevap veren Tekin, ''Tekrar aday olmayı düşünüyorum. O günün şartları itibariyle çok büyük bir şey olmazsa, atanarak geldiğim il başkanlığı görevine seçilerek devam etmek istiyorum. Aksi bir süreç yaşanmazsa aday olacağım'' diye konuştu.

MHP İKTİDARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İl kongresi tarihinin henüz belli olmadığını kaydeden Tekin, ''Haziran-kasım ayları arasında genel merkezimizin belirlemiş olduğu bir tarih var. İlçe kongre takvimi bittikten sonra, il kongre takvimimiz belli olacak. Şu anda ilçe kongrelerimizi yapıyoruz. Yaklaşık 13 kongremiz sona erdi. Diğer 4 ilçemizle ilgili genel merkezimizin vereceği takvimlerle birlikte en hızlı şekilde kongrelerimizi bitirmeye devam ediyoruz. Kongreler büyük coşku ve katılımla devam ediyor. Partimize yeni yüzler katılıyor, MHP'nin daha güçlü şekilde 2019 seçimlerinde çalışabilmesi için güçlü kadrolar hazırlayıp, bu kadrolarla MHP'nin iktidarı için hazırlıklarımızı yapıyoruz'' sözlerini kaydetti.

Zerrin SOMUNCU