MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'nun katılımı ile gerçekleşti.
Öğretmenevi Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Taner Tekin, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.

TEVECCÜH YÜKSEK
Yerel seçim çalışmalarının ele alındığı ve yapılan çalışmaların istişare edildiği toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Taner Tekin, "Genel başkanımızın yerel seçimlerde ittifak olmayacağını açıklaması üzerine daha önce başlattığımız seçim çalışmalarına hız verdik. Partimizin Samsun'da tüm ilçe belediyelerine ve büyükşehir belediyesine talip olduğunu bir kez daha altını çizmek istiyorum. Bu iddiayı ortaya koyarken geçmiş yerel ve genel seçim sonuçlarını analiz ederek çıkardığımız oy analizlerimize dayanarak oluşturduğumuz stratejiler doğrultusunda hareket edeceğiz' dedi.

Aday adaylığı başvurularının başladığını hatırlatan Tekin, "Partimize olan yoğun ilgi ve teveccüh yerel seçimlerde başarılı olacağımızın kanıtıdır. İlçe teşkilatlarından daha önce belediye çalışmaları ile ilgili istediğimiz raporları değerlendirerek her seçim bölgesine farklı projeler ile seçim stratejileri doğrultusunda çalışmalarımızın üzerinde duracağız' diye konuştu.

BAŞARILI OLACAĞIZ
MHP'nin Samsun'da da iddialı olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ise, "24 Haziran seçimlerinde büyük başarılara imza atan Samsun teşkilatlarımızın yerel seçimlerde de aynı başarıyı elde edeceğinden şüphemiz yoktur' dedi.