AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı Meclis Toplantısı gerçekleştirdi. İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay'ın, İl Başkan Yardımcısı Erkan Malkoç'un, İlkadım Belediye Başkan Vekili Erol Köroğlu'nun, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen'in, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman'ın, belediye meclis üyelerinin, mahalle başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi.

BU SÜREÇ BİR EKİP İŞİ
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hakan Ay, teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. Ay, 'Bizler bu koltuklarda siyaset yapıyorsak Allah rızası için ve millete olan hizmet sevdamız için. Bizlerin çalışmalarında en önemli katkıyı siz değerli teşkilat mensuplarımız sağlıyorsunuz. Gayretliyiz, çalışkanız ve inanıyoruz, bu üç özellik biz de mevcut. Bu sayede sahada hiçbir parti yokken bizler oluyoruz. Değerli mahalle başkanlarımız sokağın nabzını sizler tutuyorsunuz. Sokakta olan bitene birebir şahit oluyorsunuz. Bizlere en önemli bilgileri sizler vereceksiniz. Yaklaşan yerel seçim öncesinde sizlerin çalışmaları çok önemli. Bu süreç bir ekip işi ve çünkü bir bölge eksik kalsa tablo tamamlanmaz. Bu ekip önümüzdeki yerel seçimde İlkadım İlçe Belediye Başkanlığını tekrar AK Parti'ye kazandıracak. Değerli AK Parti ailesi buradaki birlik ve beraberliğimiz başarımızın en önemli anahtarı' diye konuştu.

EN İYİ ÖRNEKLER
İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu, İlkadım Belediyesinin hizmetlerini anlatarak hizmet belediyeciliğinin en iyi örneklerini sergilediklerini, teşkilatlarla birlik ve beraberlik içerisinde AK Partili belediyeciliğin devamı için sonuna kadar çalışacaklarını vurguladı. İl Başkan Vekili Erkan Malkoç ise, 'İl Başkanlığı olarak, sandık kurullarının oluşturulmasında, ev toplantılarının tertibinde ve de mahalle mahalle sokak sokak yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum' sözlerini kaydetti.