Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta olduğu gibi bu haftanın ilk mesai gününde de başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Belediye tarafından yürütülmekte olan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda projeler hakkında bilgi alan Başkan Genç, ülkelerin gelişiminde şehirlerin önemli rol oynadığına dikkat çekti, her alanda daha güçlü ve daha kalkınmış bir Samsun için çalıştıklarını dile getirdi.

ÖNCÜ BELEDİYE

Canik Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerle Samsun ve Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağladıklarını belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak 15 yılda başta eğitim olmak üzere kültür, sanat, spor, kentsel dönüşüm gibi birçok alanda hayata geçirdiğimiz projelerde öncü belediye olduk. Türkiye'miz sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse askeri alanlarda her geçen gün nasıl güçleniyorsa, biz de kalkınmanın yerelden başlayacağı inancıyla şehrimizde aynı hedef ve anlayışla çalışıyoruz" dedi.

SÜREKLİ DEĞİŞİM

Türkiye'nin ve Samsun'un hedefleri olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Dünyada artık şehirler yarışıyor. Biz de belediye olarak bu anlayışla her şeyi merkezden beklemeyen, yerel kaynakları harekete geçirerek sorunları çözen bir yaklaşım gösteriyoruz. Biz bunun için sürekli gelişim, sürekli değişim diyoruz. Dolayısıyla çaktığımız her çivi, hayata geçirdiğimiz her proje şehrimizi hedeflerine biraz daha yakınlaştırmaktadır. Bu manada Canik Belediyesi olarak haftalık toplantılarımızla şehrimiz adına ödevimize iyi ve planlı çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.