O GÜN DOĞUMGÜNÜM

Samsunspor Medya Sorumlusu Murat Sandıkçı, Tivibu Spor'un ünlü yorumcusu Ali Ece ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin sonunda ise Tivibu Spor'un Samsunlu Haber Müdürü Özgür Buzbaş camiaya başarı diledi. Ali Ece, "Ben 20 Ocak doğumluyum. Elim kazanın yaşandığı gün benim doğum günümdü. 12 yaşımdaydım o zaman. Ondan sonra doğum günü kutlamadım. Çocukken futbolu deliler gibi seviyordum. Çocukluğumun masalsı takımıydı Samsunspor. Keşke 21 Ocak'ta doğsaymışım" diye konuştu.

TIMOFTE'Yİ UNUTAMAM

İyi bir Samsunspor hafızasına sahip olan Ali Ece, "Fatih Uraz benim gördüğüm en iyi kaleciydi. O kazadan sonra Cenk'ler Serkan'lar Celil'ler Ercan'lar dönemi aklımıza kazınmış dönemdir. Mesela Daniel Timofte Anadolu'nun Hagi'si gibiydi. Romanya'da da Hagi'yle birlikte oynarlardı. Çok iyi bir oyuncuydu. Ligimizi şereflendirmiş en kaliteli oyunculardan birisidir. Ali Uyanık vardı kaleci onu hatırlıyorum. Benim adımı, başkanın soyadını aldı. Uzun eşofmanını unutamam" dedi.

GERİ DÖNECEKTİR

Ali Ece, "Stelea vardı yine kaleci, kadroda Ercan, İmdat, Kasım, Vural, Celil bakın kaç yıllık takım hala sayıyoruz. Ercan kaptanın kulübün içinde olması çok büyük bir gelişme. Oyunculara motivasyonu en iyi anlatacak kişi. İnsanın doğduğu yerin takımını tutabilmesi güzel bir lüks. Samsunlular da takımlarına sahip çıksın. Samsunspor'a başarılar diliyorum ve ait olduğu yere bir an önce dönmesini istiyorum. İsmail Uyanık'la birlikte bunu kısa sürede başaracaktır" diye konuştu.