Lovelet Outlet 'te, çocuklar için özel olarak düşünülerek tasarlanan çocuk kulübü her hafta sonu farklı bir mesleği tanıtıyor.

Bir çok meslek gruplarının tanıtıldığı atölyede her daldan mesleği bulmak mümkün. Doktorluktan itfaiyeciliğe, aşçılıktan, bilim adamına, çiçekçilikten, polise ve ilk yardıma kadar her biri kendi alanında uzman olan eğitimcilerin yer aldığı meslek atölyelerine çocuklar ve ailelerin ilgisi büyüyerek devam ediyor.

SERTİFİKA ALACAKLAR
Bu hafta sonu gerçekleşecek olan 'İlk Yardım Atölyesi' ve 'Doktorlar Atölyesi', Medicana Hastanesi ATT hemşiresi ve uzman kişiler eşliğinde gerçekleştirilecek. Günlük hayatta yaşanabilecek olası kaza anlarında gereken ilk yardım müdahaleleri hakkında birçok bilgiyi öğrenecek ve öğrenirken de eğlenecek olan çocuklar, etkinlik sonunda başarılarının simgesi olarak sertifikalarını alacak.

FARKLI BİR ATÖLYE
Mart ayının sonuna Meslek Atölyeleri'nde her hafta sonu eğlenceli bir meslek icra edilmeye devam edilecek. Lovelet'te önümüzdeki hafta sonu çocukların en sevdiği meslekler, Trafik Polisi Atölyesi ve Aşçılık Atölyesi yer alacak. İki seans olarak oluşturulan Çocuk Meslek Atölyeleri saat 14:00 ile 16:00'da minik ziyaretçilerini bekliyor.