İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir günde iki mahalleyi birden gezerek adım atmadık cadde ve sokak bırakmadı. Kışla Mahalle Muhtarı Selamet Özçelik ve Yaşardoğu Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu'yu ziyaret eden Başkan Tok, 'Bütün çabamız daha yaşanabilir bir İlkadım içindir. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz' diye konuştu.

ÖRNEK OLUYOR

Sosyal belediyecilik alanında İlkadım'a sundukları hizmetleri birçok belediyenin örnek aldığını ifade eden Başkan Tok, "Hizmet planımızı oluştururken hemşehrilerimizin memnuniyetini göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Bu sayede toplumun her kesimine belediye hizmetlerini götürüyoruz. Gençlerimize ayrı hizmetler, hanım kardeşlerimize ayrı hizmetler, yardıma muhtaç ailelerimize yönelik ayrı hizmetlerimiz var. Gerek kentleşme, sosyal ve kültürel projeler noktasında gerekse çocuk ve kadınların yararlandığı sosyal faaliyetlerde bütün belediyelere örnek teşkil edecek önemli başarılarımız var. Gönül belediyeciliği bizim işimiz, insanları mutlu etmek, huzurlu kılmak yaşadığı çevre ile duygusal bağ kurmasını sağladık. İlkadımlı yaşadığı kenti sevmeli, biz de tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

BU İŞİ SEVEREK YAPIYORUZ

Kışla Mahalle Muhtarı Selamet Özçelik ve Yaşardoğu Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu ile birlikte Kışla Mahallesi'nde yeni yapılacak camii alanını gezen Başkan Tok, yapılacak cami alanında incelemelerde bulunarak, cami yapımına destek sözü verdi. Başkan Tok, 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Seyyid Kutbiddin ve Yalı Camii gibi İlkadım'ın tarihi camilerine yaptığımız yatırımların yanı sıra belediye olarak ilçemizde bulunan her camimize destek oluyoruz. Camilerimizin gerek çevre düzenlemesini gerek abdest yerlerini yeniden inşa ediyor, camimiz eksikliklerini gideriyoruz. Bununla birlikte ilçemizde yapımı devam eden ve bittiğinde Türkiye'ye örnek olacak Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesini inşa ediyoruz. Bizler bu işi severek yapıyoruz' diye konuştu.