Mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nami Baş ile birlikte Belediye Caddesi, Mağazalar Sokak, Nuri İbrahim Caddesi, Ahmet Çavuş Sokak ve Modern Kapalı Pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BİZİM HİTABIMIZ ÖNCE GÖNÜLLERE

Bafra'nın geleceğini ilgilendiren iş ve hizmetlerde halkın talep ve isteklerini dikkate alarak karar aldıklarını söyleyen Başkan Kılıç, halkla iç içe olan belediyecilik anlayışıyla görev yaptıklarını belirterek, 'Halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hemhal olan bir geleneğin temsilcisiyiz. Biz yüreğimizi sevgi ile beslerken, gönülleri de ihmal etmiyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde ve mahalle gezilerimizde yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın ve esnafımızın bizlerden neler beklediğini, ilçemiz için neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara sohbet ederek bilgi aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak ilçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz' diye konuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Başkan Kılıç'ın kendilerine karşı samimi ve içten tutumu karşısında memnuniyetlerini dile getiren Bafralı vatandaşlar ise, "Başkanımızın halkın içinde oluşu, sorunlarımızı birebir dinlemesi, ortak çözüm arayışı bizleri çok mutlu ediyor. Belediyemizin çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Ziyaretlerin plansız ve çat kapı olması bizleri daha da mutlu ediyor. Başkan Kılıç, içimizden biri olduğunu her fırsatta bizlere hissettiriyor" dediler.