Samsun Süper Amatör Lig 21. haftada Vezirköprüspor ile evinde karşılaşan Atakum Belediyespor rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip bu galibiyetle lig bitimine son 5 hafta kala önemli bir avantaj elde etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atakum Belediyesporlu ve Vezirköprüsporlu oyuncular tribünlerde bulunan kadın seyircilere maç öncesi çiçekler verdi. Müsabakanın ilk düdüğüyle beraber karşılaşmaya etkili başlayan Atakum Belediyespor 2. dakikada Can Vural'la 1-0 öne geçti. 35'de sahneye çıkan Yunus farkı 2'ye çıkardı ve devre 2-0 Atakum Belediyespor'un üstünlüğüyle sona tamamlandı. İkinci 45 dakikada yine Atakum Belediyespor 47'de Yunus ve 60. dakikada Batuhan'ın goller bularak farkı 4'e çıkararak sahadan 4-0 galip ayrıldı. Salim YILDIZ

ÇİÇEK VERDİLER... Atakum Belediyespor'lu ve Vezirköprüspor'lu oyuncular maç öncesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tribünlerde bulunan kadın seyircilere çiçekler vererek oınların günlerini kutladı.

KADINLAR PROTOKOLDE... Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı ve kadın seyirciler bu özel günde karşılaşmayı protokolde izleyerek günün tadını çıkardı.