Törene MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.

700 BİN LİRAYA MAL OLDU

Açılış programında konuşan Havza Müftüsü İlyas Akyazı, bu tür hizmetlerin hayırsever vatandaşların yardımı ile yapıldığına dikkat çekerek, 'Bu esere maddi manevi katkıda bulunanlardan Allah razı olsun' dedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Demirdaş, binanın 3 katlı olduğunu ve 700 bin liraya mal olduğunu ifade etti.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTI

Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada ellerinden geldiğince ilçede yapılan her türlü hizmete yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getirdi. İkiz, 'Bugün hizmete açılan bu eser sadece bu mahallemize değil çevre mahallelerimize de hizmet verecek ve bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

USTA'DAN TEŞEKKÜR

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta da katılımcılara ve katkı veren hayırseverlere teşekkür ederek, 'Bu tür eserlerin ortaya çıkması kolay değil. Muhtarımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından binanın yapılmasında emeği geçenlere plaket takdim edildi. Okunan dua sonrası Usta, Başkan İkiz, Müftü Akyazı ve binanın yapımına yardımda bulunan hayırseverler tarafından kesilen kurdele ile Kur'an kursu binası hizmete açıldı. Açılış sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.