2011 yılında TS EN ISO 9001: 2008 versiyonunu alan Sincan Belediyesinin sertifikası yenilendi. En son 2015 versiyonu şartlarına göre güncellenen TS EN ISO 9001:2015 Kalite yönetim Sistem sertifikası, Başkanlık makamında gerçekleşen törenle yetkili Akredite Kuruluşu Belgelendirme Eğitim ve Gözetim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz tarafından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a takdim edildi. Sincan Belediyesi, Kalite Yönetim sertifikasının yanı sıra vatandaş memnuniyetini sistematik bir şekilde dikkate alıp işlemlerinde yerine getirmenin göstergesi olan TS EN ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi sertifikasına da layık görüldü.
Törende konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşa hizmet götürmenin yanı sıra vatandaşın gönlüne dokunmanın önemini vurguladı. Ercan, 'Vatandaşın belediyelerden talep ve beklentileri sadece alt yapı hizmetleri olmayıp bütün kamu kurumlarının ilgi alanına giren hizmetleri kapsamaktadır. Hizmet standartlarımızı ve vatandaş memnuniyetimizi daha da üst seviyeye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz da Sincan Belediyesinin çalışmalarını takip ettiklerini vurgulayarak, 'Gözlemlerimizde Sincan Belediyesinin kalite standartlarının gereklerini fazlasıyla karşıladığını gördük. Sincan Belediye Başkanı Sayın Murat Ercan ve çalışma ekibi tebrik ediyoruz' dedi.