Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve yönetim kurulu üyeleri, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Türkel, ziyaret sonrası 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu

İLKADIM'IN NABZINI TUTUYORUZ

CHP olarak aday adaylarını ince eleyip sık dokuduklarını belirten Türkel, 'Sokak sokak, mahalle mahalle İlkadım'ın nabzını tutuyoruz. Kamuoyu araştırmalarıyla, yapmış olduğumuz anketlerle nasıl bir aday profili belirlememiz gerektiğinin gerçeklerini masaya yatırdık. Biz İlkadım'ın bölgesel meclis üyeleri anlamında İlkadım Belediyesinin bölgesel temsiliyetine çok önem veriyoruz. Ayrıca öyle bir aday ile halkımızın karşısına çıkacağız ki herkes 'evet benim adayım budur' diyecek. Sosyal demokratik belediyecilik anlayışını tekrar İlkadımlılarla kucaklaştıracağız. İlkadım'ın bütün problemlerini biliyoruz. İşsizlik, kentsel dönüşüm, suç oranları problem. Tarıma, köylümüzün sıkıntılarına dair elle tutulur, ayakları yere basan çok ciddi projelerle İlkadımlıların karşısına çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Örgütü olarak hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin 6 oklu bayrağını daha önceden diktiğimiz gibi tekrar İlkadım Belediyesinin gönderine dikmek. Şu ana kadar 3 aday adayı başvurusu var. İlkadımlılar bize ciddi anlamda teveccüh gösteriyor' ifadelerini kullandı.

ÖNCE BÜYÜKŞEHİR AÇIKLANACAK

Açıklamasını sürdüren Başkan Türkel, 'Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili il başkanlığımız çalışmalarını yürütüyor. İl başkanımız, ilçe başkan adaylarını açıklamadan büyükşehir belediye başkanı adayını açıklamak gibi bir hedef koymuştu ortaya. Bu anlamda ciddi görüşmeler devam ediyor. En kısa zamanda da büyükşehir belediye başkan adayımız açıklanacak' dedi.