BAŞARI DİLEDİLER

Yılport Samsunspor'da dün imza şov vardı. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Furkan Köse ile 3, Furkan Yıldırım'la 5, Oğuz Gürbulak'la 2 ve Erkam Reşmen'le de 1 yıllık sözleşme imzalandı. Bu oyuncular için imza töreni düzenlenirken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerden Kaptan Ercan Yazıcı'yla da 3 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu. İmza törenlerine katılan Başkan Yardımcısı Emir Kar, Basın Sözcüsü Suat Çakır, Sportif Direktör Reşat Çağan, futbol komitesinden Ercan Koloğlu ve Celil Sağır, sözleşme uzatan futbolculara güvendiklerini ve inandıklarını söyledi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

İmza törenin ardından konuşan tecrübeli defans oyuncusu Erkam Reşmen, "Yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. 2 yıl daha kulübüme hizmet edeceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir kadromuz var. Bu sene güzel bir oluşuma girdik. Hedeflerimiz var. Hedeflerimizi sırayla başarmak istiyoruz" diye konuştu. Takım kaptanlarından kaleci Furkan Köse ise "Samsun'un çocuğuyum. Doğduğum şehrin takımının formasını giymekten mutluluk duyuyorum. Bunun için de 3 yıllık sözleşmeye imza attım. Geçen sene yaşadığımız talihsizliği şampiyonla unutturacağız" dedi.

TALİHSİZLİK OLDU

Yılport Samsunspor'da bu sezonun başarılı isimlerinden Oğuz Gürbulak ise, "Geçen sene kötü bir talihsizlik oldu. Önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde boy göstermek istiyoruz. Samsunspor'u hak ettiği yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Herkes için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. Samsunspor ile 5 yıllık sözleşme imzalayan genç yetenek Furkan Yıldırım ise çok çalışıp, kulübün efsane isimlerinin arasına adını yazdırmaya çalışacağını söyledi.