AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, TBMM'deki ofisinde ziyaretine gelen konuklarını ağırladı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve teşkilat üyeleri, Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği ile vatandaşlar Milletvekili Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, ziyaretine gelenlere teşekkür ederek, Samsun ve çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu.

ŞEHİR İÇİN EL ELE VERMEK ÖNEMLİ

Ziyaretlerde açıklamalar yapan milletvekili Yılmaz, 'Samsun için en iyi ne yapa biliriz' sorusunun sürekli akıllarında olduğunu, kentin tüm dinamiklerinin de bu yönde düşünmeleri için teşvik etmeye çalıştıklarını söyledi. Şehirde şu an büyük bir istişare, birlikte çalışma ve sinerjinin oluştuğunu ifade eden Yılmaz, "Hepimizin ortak noktası Samsun. Şehrimizin büyük bir potansiyeli mevcut. Tüm ilçelerimizin kentimize kattığı ayrı bir katma değer var. Her bir noktasının gelişimi, özellikle üretim kapasitesinin artması, ekonomik gelişmelerin yaşanması, her alanda parlamanın gerçekleşmesi için hedefler ortaya koymak hepimiz için önemli bir görev. Bu sorumluluğu üzerimizde hissediyor ve bunun kent geneline yayılması için çaba harcıyoruz. İşadamlarından, bürokratına, sivil toplum kuruluşlarından halkımıza kadar büyük bir duyarlılık var. El ele vererek kentimizi bir adım daha öne çıkartmak için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz' diye konuştu.

ÇABALAR SAMSUN İÇİN

"Samsun'da kim bir taş üstüne taş koymak istiyorsa her zaman yanındayız" diyen Yılmaz, "Bu duyguya sahip olmak çok önemli. Kim Samsun için, halk için bir şeyler yapmak istiyorsa her zaman yayındayız. Şehrimiz birçok potansiyele sahip. Bu avantajların hepsini değerlendirmemiz gerekli. Büyük bir sinerji içerisinde şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Çabalarımız da bu yöndedir" şeklinde konuştu.