Yay burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Yay burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı yay burcu yorumu:

01 Şubat'ta maddi konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Özellikle fikir alışverişlerinizde ve konuşmalarınızda risk içeren durumlardan ve riskli adımlardan kaçınmalısınız.

03 Şubat'ta yakın çevrenizle, iletişim halinde olacağınız insanlarla beraber hayati sorumluluklarınıza daha disiplinli ve daha etkili bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

06 Şubat keyifli tarihlerden bir tanesi çünkü parasal konularda çok güzel anlaşmalar karşınıza gelebilir.

08 Şubat'taki Yeniay, yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında paraya dayalı birtakım işleriniz varsa adım atabilirsiniz.

10 Şubat, iş hayatınızda parasal desteklerinizin ve çok güzel paralı bir iş teklifinin karşınıza geleceği günlerden bir tanesi. 14 Şubat'ta geri planda durduğunuz, daha arkanızı kollayarak, daha dikkatle hareket ettiğiniz konularda şans sizden yana, özellikle toplum önü işlerinizde çok güzel ve etkili başarılar kazanacaksınız.

17 Şubat itibarıyla yakın çevrenizdeki akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenecek, onlarla olan iletişiminizde, bağlantılarınızda kendinizi hissedeceksiniz.

19 Şubat itibarıyla kimliğinizi aile hayatınıza aktarmaya başlayacaksınız. Ailenizle ilişkileriniz, yaşam alanınız ve yerleşimle ilgili konular öne çıkabilir

22 Şubat'taki Dolunay, kariyer hayatınızı etkileyecek. Aile ilişkilerinize bu kadar odaklandığınız bir dönemde kariyerinizdeki güzel gelişmeler, beklenmedik konu ve olaylar maddi anlamda elinizi bollaştırabilir, sizi çok mutlu edebilir.

25 Şubat iletişim, reklam, satış, pazarlama alanında kalıcı işlere imza atmak, hayatınızı ilgilendiren konulara yönelmek için harika olabilir. Hafta sonuna denk gelen 27 Şubat tarihinde yakın çevrenizle beraber keyifli, eğlenceli, yaratıcı aktiviteler içine girebilir ve onlarla kısa gezilerde bulunabilirsiniz.

28 Şubat itibarıyla aile hayatınızda biraz daha fedakar etkilerle haftaya başlayacaksınız.