İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden sıcak asfalt ve renkli beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Zeytinlik ve Kalkancı Mahallelerinde tamamlanan çalışmaları yerinde incelerken mahalle sakinleriyle de bire birebir temas kurarak vatandaşların isteklerini dinliyor.

KOORDİNELİ, İSTİŞARELİ VE PLANLI HİZMETLER

İlkadım Belediyesi tarafından Türkiye'ye örnek olan projelerin yükseldiğini diğer yandan da hizmetlerin hızla devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her zaman olduğu gibi mahallelerimizde cadde ve sokaklarda yol ve kaldırımları, sıcak asfaltı, baskı beton ve çevre düzenlemeleri ile hizmet ağımızla örüyoruz. Yap-boz mantığından uzaklaşarak yollarımızın ve kaldırımlarımızın tekrar bozulmaması için Büyükşehir Belediyemiz ve alt yapı kurumlarımızla istişareli bir şekilde çalışma gerçekleştiriyoruz. SASKİ alt yapısını tamamlamasının ardından bizlerde hemen asfalt kaldırım gibi çalışmaları hızlıca gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız sadece belirli mahallelerde değil tüm mahallelerimizde program dahilinde devam ediyor. Bugün, Zeytinlik Mahallemizde 4 bin metrelik asfalt, 1700 metrelik kaldırım, Kalkancı Mahallemizde ise, 600 ton asfalt kullanarak yapımını tamamladığımız yollarımızda incelemelerde bulunduk. Mahallerimizde ki ziyaretlerimizde hem çalışmalarımızı inceliyor, hem de vatandaşlarımızla sohbet ederek isteklerini dinliyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizleri daha çok mutlu ediyor. Zaten her sabah gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmaları toplantılarımızda vatandaşlarımızdan istekleri alıyoruz. İsteklerini müdürlerimiz ile bir araya gelip programladıktan sonra ivedi bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Halkımızda kısa süre sonra isteklerinin yerine gelmesinden dolayı mutlu oluyorlar. Bir yandan örnek projelerimiz yükselmeye devam ederken diğer yandan da belediyecilik görevlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımız her noktada her koşulda hızlı bir şekilde devam edecektir" diye konuştu.