Bafra Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı ve eski belediye meclis üyesi, iş adamı Osman Genç Bafra AK Parti İlçe başkanlığı önünde aday adaylığını açıkladı. Genç, "2004-2009 tarihleri arasında Şükrü Neiş başkanımla beraber belediye meclis üyeliği yaptım ve çeşitli komisyonlarda görev yaptım. Bu süreçte de devletimize, milletimize ve partimize hizmet etmek adına 2011 yılında Samsun bölgesinde milletvekilliği aday adaylığı için partimize müracaat etmiştik" ifadelerini kullandı.

KAZANAN BAFRA OLACAK

Belediyecilikte bilgi sahibi olduğunu kaydeden Genç, "Bu hizmet yarışında amacımız; Bafra'yı modern bir şehir haline getirmek, hizmet yelpazesini genişletmek ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmak. Yaşanabilir ve yeşil bir Bafra'nın adımlarını atmak için aday adaylığı başvuru dosyamızı AK Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz'e vermiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte, genel merkezimizin ve genel başkanımızın tercihleri sonucunda başkan adayımız ortaya çıkacak. Aday gösterilsem de, gösterilmesem de partim için çalışmaya daima hazırım" sözlerini kaydetti.

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Belediye başkanlığına seçilmesi halinde Bafra'yı ortak akılla yöneteceklerinin sözünü veren Genç, "Allah bizi bu davada muvaffak ederse, Bafra'yı ortak akılla hepimiz yöneteceğiz, bunun sözünü buradan sizlere veriyorum. AK Parti'de her zaman yapılanlar yapılacakların teminatı olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır, zamanı geldiğinde bu bayrak başka bir kardeşimize devredilir ama asla davamız yarıda kalmaz, devreden kardeşimiz küsmez. Eğer bana da bu bayrak yarışında bir görev düşerse ben de kardeşlerimle beraber Bafra'mıza çözüm üretmek adına kendi çabalarımla bu makamı, bu bayrağı daha ileriye taşımaya söz veriyorum" şeklinde konuştu.

KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Hiçbir ayrım gözetmeksizin millete hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Genç, "Aday adaylığı süresince davamız adına hiçbir zaman hırs içinde olmadık, olmayacağız. Partili, partisiz herkesle aynı havayı, aynı ortamı paylaşmak, bir davaya ortak olmak, milletimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıkladım. AK Parti teşkilatı büyük bir ailedir, hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. El ele verip birlik beraberlik içerisinde çalışırsak kazanan AK Parti ailesi olacaktır" diye konuştu. Genç'e yaptığı başvuruda, eski belediye başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Gençlik Kolları başkanı ve yönetimi, AK Parti Bafra Kadın Kolları başkanı ve yönetimi, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

OSMAN GENÇ KİMDİR?

1960 yılında Bafra'da doğan Osman Genç, eğitim fakültesi mezunudur. Öğrenim hayatının ardından babası yanında ticarete atılan Genç, ticareti yurtdışına kadar genişletti. Evli ve 2 çocuk babası olan Genç, hizmet aşkıyla siyasete de atıldı. Genç, 24. dönemde milletvekili aday adayı olurken, Bafra belediye başkan vekilliği, belediye meclis üyeliği, Bafra TSO meclis üyeliği görevlerinde de bulundu. Genç, 2009 yılından bu yana Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı olarak görevine devam etmektedir.