Törene, TEB Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Aşkın Dolaştır, TEB Marka ve İletişim İcra Direktörü Zeynep Demirkol, TEB Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Müdürü Mustafa Baysal, TEB Etkinlik ve Sponsorluk Müdürü Belkız Arabacı Özcan ile İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlker Dilek, As Başkanlar Yaşar Çelik ve Uğur Aykın, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ekerim, teknik heyet ve alt yapı oyuncuları katıldı.
TEB Ümraniye Kampüsü'nde İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü heyetini bizzat karşılayan Zeynep Demirkol'a çiçek ve isminin yazılı olduğu 37 numaralı İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü forması takdim edildi.
TEB yönetimi ise kulüp oyuncularına ve yöneticilerine özel olarak hazırladıkları hediyeleri takdim etti.
Futbol, bisiklet, badminton başta olmak üzere birçok branşlarda mücadele gösteren İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, TEB'in sponsorluğuyla tahsis edilen otuz kişi kapasiteli takım otobüsünü teslim aldı. Araç, kulübün logosunu ve kırmızı siyah renklerini taşıyor. Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü göğüs kısmında TEB logolu formalarla sahaya çıkacak.
Araç teslim töreninde konuşan İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlker Dilek, 'Öncelikle bizlere güvenerek bu aracın tahsisini sağlayan TEB yönetimine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bugüne kadar gençlere yaptığımız hizmetlerimizi bugünden sonra daha da artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Umarız ki; yeni aracımız bizleri yeni başarılara götürür ve yapılan çalışmaların ne kadar mühim olduğunun ispatı olur' dedi.
Taraftarlar arasında yapılan konuşmalarda dikkat çeken paylaşımlardan biri de yıllardır dilden dile dolaşan 'Gastamonu dep dep dep' sloganının bundan sonra 'Gastamonu TEB TEB TEB' şeklinde dile getirilebileceğine ilişkin espirili yaklaşım oldu.