AK Parti Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Seven, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltının ardından açıklama yapan Seven, '31 Mart 2019'da Türkiye yeni bir seçime daha giriyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Aday adaylığı sürecinde aday olmak için uğraşacağız' diye konuştu.

KRİTİK BİR SEÇİM

Seven, 'Türkiye artık eski Türkiye değil. 16 yılda daha da ilerledi. AK Parti iktidarında her aşamada belli bir seviyeye ulaştı ama yeterli seviye değildir. Bölgesinde oyun kurucu, güçlü aktör olması için daha çok çalışmaya ihtiyaç var. Türkiye'de yıllardır cesaret eksikliği vardı. 16 yıllık iktidarda insanımızın ihtiyacı olan şey güven, samimiyet ve cesaret idi. Cumhurbaşkanımız bu cesareti verdi. Çok güzel köprüler kurabiliriz, evler inşa edebiliriz, yollar yapabiliriz ama en önemli şey vatandaşımızın gönlüne girecek köprüler yapmak. Gönül birlikte olmazsa, yollar asfalt olsa bile yan yana yürüyemezsiniz. Yollarınız taşlı olsun ama gönülleriniz bir olsun, kol kola yürürsünüz. Bütün aday adaylarımızı, medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. Ne kadar aday adayı olursa o kadar demokratik kültürü elde etmiş oluyoruz. Geleceğin Kavak'ını hazırlamak anlamında önemli projelerimiz var. Kavak ilçesi yıldız gibi duruyor. Bu seçim kritik bir seçim. Ben aşkla, şevkle aday adayı olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum' sözlerini kaydetti.

Basın mensuplarıyla yaptığı toplantının ardından Kavak ilçesine geçen Seven, AK Parti İlçe Başkanlığına giderek, aday adaylığı için başvurusunu yaptı.