Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya'da düzenlenen yarışmaya Öğretim Görevlileri Cem Aydoğdu ve Melih İçigen başkanlığında katılan Kapadokya Üniversitesinin Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Pelinsu Kılıç, Sedanur Genç, Mehmet Yüşa Topuz, Mustafa Türkten, Beyza Nur Kaplan, Ahmet Temir, Gülsüm Tektaş ve Mehmet Tüylü katıldıkları tüm kategorilerde jüri tarafından madalya ile ödüllendirildiler.
Kapadokya Üniversitesi 8 madalya birden kazandı
Gastronomi alanında 40'ın üstünde madalyası bulunan Kapadokya Üniversitesi bu yıl düzenlenen 7.Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'ndan 8 madalya daha kazanarak madalya sayısını artırdı.
Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya'da düzenlenen yarışmaya Öğretim Görevlileri Cem Aydoğdu ve Melih İçigen başkanlığında katılan Kapadokya Üniversitesinin Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri Pelinsu Kılıç, Sedanur Genç, Mehmet Yüşa Topuz, Mustafa Türkten, Beyza Nur Kaplan, Ahmet Temir, Gülsüm Tektaş ve Mehmet Tüylü katıldıkları tüm kategorilerde jüri tarafından madalya ile ödüllendirildiler.
Yorumlar
Trend Haberler
Ramazan Tarifleri: Erzincan Çorbası Arda'nın Mutfağı!
Leylek “Efe” 13 yıldır doğduğu topraklara geliyor
Fidan Atalay, Bahar Ayına Heyecanla Giriyor!
Karadeniz'de Gece Yarısı Deprem Panik Yarattı!
BİM Aktüel 29 Mart 2024: Haftanın Sonuna Damga Vuracak Ürünler!
Su tasarrufuna dikkat çekmek için conta dağıttılar