Petrol Ofisi Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Kayımoğlu, Petrol Ofisi Ege Bölge Müdürü Nazmi Yıldız ile Sinop Saha Müdürü Utku Yürüten, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'ı Borkonut Niş İş Merkezi'ndeki çalışma ofisinde ziyaret etti.

SON DERECE MUTLUYUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Türkiye'nin en büyük petrol dağıtım şirketi olan ve 40 yıla yakındır 19 Mayıs İlçesi'nde bayiiliğini yaptığımız Petrol Ofisi ile uzun yıllara dayalı birlik ve beraberliğimizden kaynaklanan derin bağların oluşmasıyla, bugüne kadar ve bugünden sonra da karşılıklı güven ve aidiyet duygusuyla çalışmalarımız devam edecek. Bu birlikteliği daha da pekiştirmek için, Petrol Ofisi Karadeniz Bölge Müdürlüğü'nü Borkonut Niş İş Merkezi'ne taşıyarak aynı çatı altında beraber çalışma imkanını sağlayacağız. Ziyaretime gelen Petrol Ofisi Karadeniz Bölge Müdürüyken, yeni Petrol Ofisi Ege Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Nazmi Yıldız'a yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum. Yıldız'a Karadeniz Bölge Müdürülüğü görevinde bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Petrol Ofisi Karadeniz Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Uğur Kayımoğlu'na da başarılar dilerim. Türkiye'nin en büyük ve önemli dağıtım şirketi olan Petrol Ofisi'nin hem bayiiliğini yapmaktan hem de kendilerinin Borkonut Niş çatısı altında Bölge Müdürlüğü'nü yapılandırmalarından son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.

BİRLİKTELİK PEKİŞTİ

Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Kayımoğlu ise, Borkonut Niş İş Merkezi'nde çalışacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Uzun yıllardır birlikte iş ortaklığı yaptığımız Şenocak Petrol ile devam eden ilişkimiz Borkonut Niş İş Merkezi'nde açılacak olan Petrol Ofisi Karadeniz Bölge Ofisi ile pekişmiştir. Ahmet Şenocak'a misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU