Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahalle gezilerinde vatandaşların evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Başkan Kul, mahalle ziyaretleri kapsamında ilçenin Akçaykaracalı Mahallesi'nde, Mahalle Muhtarı Musa Şen ile birlikte, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

SIKINTILARI GİDERİYORUZ

Başkan Kul ve Muhtar Şen, akşam saatlerinde yaptığı mahalle gezilerinde hasta, yaşlı ve hac görevini tamamlayan vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinledi. Başkan Kul, bu ziyaretlerin süreceğini belirterek, "Mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Çat kapı yaptığımız ev ziyaretlerinde hasta vatandaşlarımızla bir araya gelip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Mağdur ihtiyaç sahibi insanlarımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Mahalle muhtarımızın da eşlik ettiği bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın dertlerine, sıkıntılarına ortak olamaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mahalle gezilerimizi sürdürüp vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

MUHTARDAN KUL'A TEŞEKKÜR

Akçaykaracalı Mahalle Muhtarı Musa Şen ise, "Başkanımızın örnek davranışından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Başkan Kul, yaşlı, gariban ve hasta vatandaşlarımızın her zaman yanında. Başkan Kul'a başarılarının devamını diliyorum ve bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.