Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde Belediye Başkanı Halil Akgül, Gökçeli İlkokulu'nda düzenlenen kitap okuma şenliğine katıldı.

55 KİTAP HEDİYE ETTİ

Başkan Akgül burada öğrencilerle buluştu. Kitap Okuma Şenliği'nde öğrencilerle sohbet eden Akgül, okulun kütüphanesinde kullanılmak üzere 55 kitabı Okul Müdürü Mehmet Kahveci'ye teslim etti.

YARINLARIN GELECEĞİ SİZSİNİZ

Öğrencilere seslenen Başkan Akgül 'Mezun olduğum okula hizmet etmek beni onurlandırmış, duygulandırmış ve mutlu etmiştir. Amacımız, öğrencilerin okumalarına destek olmaktır. Bu nedenle oluşturulan kütüphaneye ve eğitime katkıda bulunmak istedim. Sevgili öğrenciler, yarınların geleceği sizsiniz; her bilgiyi öğrenecek konumdasınız. Eğer yaşamakta olduğumuz çağın üretken bireyleri olmak istiyorsanız, teknolojinin sunduğu bilgi kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilecek düzeye gelmelisiniz. Bu konuda başarılı olmak için çaba harcamalısınız' dedi.

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş'ın da katıldığı programda Gökçeli İlkokulu Müdürü Mehmet Kahveci de yapılan kitap yardımdan dolayı Başkan Akgül'e teşekkür ederek, kitapları okul kütüphanesine kaydetmek üzere teslim aldı.