Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Haber Medya Grubu'na gelerek, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'ya 'Yakın Gelecekte Samsun' kitabını hediye etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Genç, Haber Medya Grubu'na başarılarının devamını dileyerek, 'Çok sıcak bir hava var. Kendi evimize gelmiş gibi olduk. Bizi böyle bir sıcak ortamda ağırladığı için herkes tek tek teşekkür ediyorum' diye konuştu.

FİNANSINI MİLLETİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde tanıttığı 'Yakın Gelecekte Samsun' kitabı hakkında bilgi veren Başkan Genç, '15 yıllık tecrübe ve 5 yıllık emeğin sonucunda hazırladığımız bir kitap. Bu kitap Samsun tarihini ortaya koyuyor. Samsun'un eksikliklerini tamamlayacak, yeni bir şehrin ve medeniyetin fışkıracağı şehir modellemesini ortaya koymamız, turizmi bu şehre muhakkak çekmemiz gerektiği ile ilgili projeleri ortaya koyduk. Duyarlı bir şehir ilkesiyle birlikte, ticarete ve üretime duyarlı bir şehir olması noktasındaki bir üretim önünü nasıl açarız, bu şehri nasıl üretiriz ve dünyaya satarız. Türkiye'nin ürettiğini buradan yeniden geçmişte olduğu gibi dünyaya satacak bir merkez haline nasıl getirebiliriz. Uluslararası ulaşım ağlarına entegreyle şehir içindeki ulaşımı nasıl gerçekleştirebiliriz diye projeleri ortaya koyduk. Ortaya koyduğumuz bu kitapçık Samsun'da gerçekten vizyon sunduğunu gördüm. İnanıyorum ki yeni bir vizyonu ortaya koydu. Artık belediyecilik vizyon belediyeciliği. Vizyon belediyeciliği ortaya koyan belediyeler, minnetle karşılık bulacaktır. Çünkü ortaya koyacağı projelerle şehrin bütün sorunlarını gören, çözüm üreten demektir. Vizyon belediyeciliği demek, bu şehrin işsizine iş ve aş bulan, gelecekte gençlerin hayal ettiği bir şehir haline getirmek demektir. Samsun gelecekte bu şehirde doğup büyüyen her insanın işini ve aşını bulduğu bir şehir olması için ortaya koyduğumuz projeler bu kitapta yer almaktadır. Milletimiz inşallah bizi bundan sonra neyi hayal ettik, neyi projelendirdik, projelendirdiğimiz bu projeleri nasıl hayata geçireceğiz. Alt yapısı nedir ve hangi finansla ortaya koyacağımızı önümüzdeki günlerde milletimizle paylaşacağız' ifadelerinde bulundu.

MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜDÜR

Konuşmasını sürdüren Başkan Genç, 'Bilindiği üzere 2014 yılında büyükşehir belediye başkan aday adayı oldum ve bu şehirle alakalı 17 ilçesini o günün şartlarında en az 3,5 ay arazide çalıştık. Bundan öncesinde de siyasetin içinde büyümüş birisi olarak, şehrin her köyünü, her ilçesini karış karış bilen birisiyim. Hangi özelliklerle hangi ilçemizin öne çıktığını da bilen birisiyim. Dolayısıyla şehrimizle, insanımızla buluşmaktan, bütünleşmekten, bir araya gelmekten, sorunları konuşmakta ve çözümleri birlikte bulmakta bir problem çekmiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismimizin öne çıkması bu milletimizin teveccühüdür. Ben bu anlamda milletimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz' dedi.

HABER MEDYA GRUBU'NU GEZDİ

Ziyaretin ardından Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Gazetesi Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan, Başkan Genç'i Haber Medya Grubu'nda bulunan Haber Gazetesi, Haber Radyo, Haber Hayat Dergisi ve Haberaks TV çalışma ofislerini gezdirdi.