Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Ümit Ceylan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin, Haber Medya Grubu'na gelerek, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan ve Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan ile görüştü.

SOHBET ETTİLER

Şenocak, Yelkovan ve Ceylan ile bir süre sohbet eden Başkan Şahin, Ümit Ceylan'a çalışmalarında başarılar diledi. Ceylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür etti. Şahin, 'Haber Medya Grubu'na, kendi evladımız gibi gördüğümüz Bafra'da 8 yıl Haber Medya'nın temsilciliğini yapan şimdi ise Haberaks TV'de genel yayın yönetmeliği görevine getirilen Ümit Ceylan'ı tebrik etmek için geldik. Kendisine başarılar diliyorum. Haber Medya hem Samsunumuza hem bölgemize en iyi şekilde hizmet veriyor, vermeye de devam edecektir. Haber Medya Grubu'na başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

ŞİKAYET OLAN ALANLARI KALDIRDIK

Parkomatlar ile ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, 'Ana caddede bulunan parkomatlarla ilgili kimsenin şikayeti yok. Önemli olan rastgele parkomat uygulamasının yapılmamasıydı. Biz de şikayet olan alanları kaldırdık. Bundan sonra toplumun ihtiyaçları, beklentileri neyse onun gereğini yapacağız. Ama ana caddelerden hiçbir zaman önemli şikayet almadık' ifadelerini kullandı.

BORÇLARI ÖDÜYORUZ

CHP İl Başkanlığının, 'belediye borçlu' açıklamalarını da değerlendiren Başkan Şahin, 'Belediyelerin borçlu olmaması mümkün değil. Hizmet yapan yerler tabi ki borçlu olacak. Zaten mecliste de soru önergesi vermişlerdi. Bütün belediyelerin borcu var. Samsun'da da son dönemde 6360 sayılı yasayla beraber hizmet alanı bütün il sınırlarını kapsadığı için yoğun bir çalışmaya girildi. Çünkü bütün köylerimiz mahalle oldu. Önce İl Özel İdaresi'ne belli miktarda para geliyordu ve gelen o para tamamen kente dağıtılıyordu. Bizim bir ilçeye yaptığımız yatırımlar o paraları aşıyor. 17 ilçe var, haliyle borç var ama biz her şeye rağmen kendimizi planlayarak, bir taraftan borçları ödeyerek, bir taraftan da çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.