2019'da yapılacak olan yerel seçimler için Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar adaylığına Ahmet Yıldırım talip oldu. Yıldırım, "Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını biliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde mahallenin tüm sorun ve taleplerini yerine getirmek için mücadele edeceğiz' diye konuştu.

SÖZ VERİYORUM

45 yıldır Samsun Diş Hastanesinin karşısında esnaflık yaptığını belirten Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Yıldırım, 'Esnaflık esnasında Fevzi Çakmak Mahallesi'nin noksanlarını görüp muhtar adaylığıma karar verdim. Yapacaklarımı diş hastanesi karşısında bulunan dükkanımın önüne pankart yaparak astım. Mahallemizin PTT'ye ihtiyacı var. Elektrik su faturalarını ödeyebilmeleri için mahallemize PTT'yi getireceğim. Ali Baba Parkı'nda insanlar huzurla oturamıyor. Samsun'un en iyi parkı, Ali Baba Parkı çam ağaçlarının içinde olup, bu ortamda insanların oturması için fırsat verilmiyor. Ben bu parka kamera sistemi getirip, 2 bekçi görevlendirilmesi sağlayıp, insanları huzurlu parkta oturmasını sağlayacağım. Yoksullara, muhtarlığımız adı altında yardım yapacağız. Dükkanıma astığım pankartta taahhütlerimi yer verdim. Bu taahhütlerimi yerine getireceğime söz veriyorum' ifadelerini kullandı.

OĞULLARIMI ARKAMA GÜÇ OLARAK ALDIM

Yıldırım, 'Avukat, mühendis ve iktisatçı oğullarımı arkama güç alarak, vatandaşlarıma hizmet etmeye karar verdim. Yapacaklarımı taahhüt olarak pankartta anlattım. Vatandaşlar beni muhtar olarak kabul ettikleri için bu adaylığımı da öne aldım, inşallah mahallemize hayırlı uğurlu olur, çalışmalarımızı da mahallemiz destekler. Gençlerimiz için Ali Baba Parkı'nda bulunan boş alanda spor yapması için, basket, futbol oynaması için 'mahallemizin' adı altında ücretsiz spor alanı oluşturacağım. Mahallemizin geleceği için, geleceğimizin mahallesi için vatandaşlarımızın destek ve oylarına talibiz" şeklinde konuştu.