İlçede ulaşım alanında ciddi çalışmalara imza atan Terme Belediyesi, şimdi de altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Saray Caddesi'nde baskı beton kaldırım çalışmalarına başladı. Bu caddenin tamamlanması ile çalışmalar Ünye Caddesi'nde devam edecek. Başkan Kul, Saray Caddesi'nde devam eden çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak, cadde esnafına hayırlı işler diledi. İlçe genelinde sürdürülen asfalt, beton, parke ve baskı beton kaldırım çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Şenol Kul, yaya ve sürücülerin rahatı için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

KISA ZAMANDA BÜYÜK HİZMETLER

Terme Belediyesi olarak kısa sürede yapılamayacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Kul, 'Ekiplerimiz birçok mahallede hummalı bir şekilde çalışma yürütüyor. Terme Belediyesi olarak kısa sürede yapılamayacak büyük hizmetlere imza attık. Bu bizler için yeterli değil. Hem biz hem de halkımız daha fazlasını istiyor. Biz de bu konuda çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz ve tüm bu çalışmalara devam ederken, vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını ve sabır göstermelerini temenni ediyoruz' şeklinde konuştu.

GELİRLERİMİZİ ARTTIRDIK

Modern ve daha yaşanabilir bir Terme parolası ile çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen Kul, 'İlk günden bu yana bir şantiyeye dönüştürdüğümüz Terme'yi adeta yeniden inşa ederek, kent kimliği kazandırdık. Bütçemizi ve gelirlerimiz arttırdık. Belediyemizde hizmet odaklı kurumsal bir kimlik oluşturduk. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Terme'ye yeni projeler, yeni tesisler, yeni yapılar kazandıracağız. Terme'ye gelen herkes değişime tanık olacak' sözlerini kaydetti.