Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, parti il binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert bir tepki gösteren Armutçu, İsrail'in laftan değil güçten anlayacağını söyledi. Türkiye'deki ekonomik durum hakkında da konuşan Armutçu, enflasyon canavarının milleti zora soktuğunu ifade etti.

İNANCIMIZ TAM

Armutçu, ''Siyonist İsrail katliamlarını sürdürüyor, Filistinli çocukları katlediyor. Sanıyor ki bütün çocukları öldürse de Musa'nın gelişine mani olacak. Ne yaparsa yapsınlar yenilecekler. O Musa bir gün gelecek. İsrail'in kan, gözyaşı ve zulüm üzerine kurduğu devletlerini başlarına yıkacak. Bizim buna olan inancımız tam, zafer inananların olacak. Filistin yeniden özgür olacaktır. Kudüs, ebeden Filistin'in başkenti olarak kalacak' şeklinde konuştu.

ZULÜM DÜZENİ

Türkiye'de ekonomik problemlere de değinen Başkan Armutçu, enflasyon canavarı ile milletin cebindeki paranın yarısına yakınının yok olduğunu belirtti. Armutçu, ''Bugün milletimizin alt kesimi daha da fakirleşiyor, milletimiz borca esir ediliyor, faize mahkum bırakılıyor, işsiz hale getiriliyor. Bu durumlardan dolayı da benim güzel ülkemin mümtaz insanları ne yazık ki dinden uzaklaşıyor ve maneviyattan uzak bir şekilde yaşamaya başlıyor. Bu zulüm düzenine karşı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bunun sonucunda ölüm dahi olsa zalime 'sen zalimsin' demeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki, zafer inanlarındır ve zafer yakındır' ifadelerini kullandı.