Alaçam'ı hak ettiği seviyeye ulaştırmak gayesiyle, 'halka rağmen icraat ve hizmet' anlayışıyla değil; 'halk için icraat ve hizmet etmek' niyetiyle AK Parti'den Alaçam Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunda bulunduğunu ifade etti.

SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Ayçil, 'Gümüşovasın'dan, Habilli'ye; Akgüney'den, Harmancığ'a; Doğanken'ten, Aşağı Soğukçam'a; Pelitbükü'nden, Doyran'a hakiki manada hizmet alamamış bütün mahallelerimizin sorunlarına vakıf birisiyim. Siyasi tecrübe ve birikimlerimi, halkımızla yapacağım istişarelerle harmanlayarak, Alaçam'ı her alanda kalkındırmak için adaylık başvurusunda bulundum. Halkımızın desteği, Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle aday gösterilmem ve nihayetinde vatandaşlarımızın teveccühleri ile inşallah Alaçam Belediye Başkanı olmam halinde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yakmış olduğu hizmet meşalesi ile Alaçam'ı aydınlık yarınlara taşımak için bu ulvi sorumluluğu üstlenmeye hazırım.

Bu yüzden 'Durmak Yok Yola Devam, Her Şey Alaçam İçin' diyorum. Aday adaylığımızın Alaçam'a, davamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum' ifadelerini kullandı.