Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)'den Atakum Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Bayram Çelik, CHP Atakum İlçe binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Çelik'in ailesi ve çocuklarıyla birlikte gerçekleştirdiği basın açıklamasına çok sayıda partilinin yanı sıra, önceki dönem Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da destek verdi.

ATAKUM AŞK DEMEKTİR

Büyük bir coşkunun hakim olduğu basın açıklamasında konuşan Çelik, " Atakum'u cadde cadde, sokak sokak biliyorum. Atakumlu'nun ne istediğini, ihtiyaçlarını biliyorum. Çalışan arkadaşlarımın da sıkıntılarını biliyorum. Bir Atakumlu için, Atakum aşk ve sevdadır. Atakum demek yosun kokusu, kumsalda yürüyen ayakların özgürlüğü demektir. Aday olup seçildiğimde ve Atakum'a hizmetlerimi gördüğünüzde 200 bin Atakumlu'yu 2 yıl sonra 'Ben Atakum'da yaşamaktan müthiş zevk alıyorum' dedirteceğime söz veriyorum. Atakum'u asla Atakum'u üzmeyeceğim, incitmeyeceğim. İnsan sevdiğini üzer mi? Atakum bu kardeşinizin şerefi, namusu ve itibarı olacak. Bundan şüpheniz olmasın" dedi.

AYRIM YOK

Son 10 yıldır Atakum Belediyesi'nde memur ve idari görevlerde bulunduğunu söyleyen Çelik, "Atakum Belediye Başkanlığı görevini düşündüğümden günden beri Atakumla ilgili projeler oluşturmak için neler yapabiliriz, halkın mutluluğu ve huzurunu, çocukların gülücüklerini, gençlerin umutlarını nasıl hep taze tutarız diye düşünüp 17 kişilik bir proje ekibiyle 100'ün üzerinde proje ürettik. Bu projelerin de yapım sırasını halkımız belirleyecek. Sizler için uygulanabilir, ayağı yere basan, finansman sıkıntısı olmayan ve sizlerin de 'Evet ben de bunu düşünmüştüm, nasıl da duygularımıza tercüman olmuşlar' diyeceğiniz projelerle karşınızda olacağız. Ben Atakum'a ve sizlere hiçbir ayrım gözetmeden hizmet vermek için aday adayıyım" diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU