Terme halkına sağlıklı ve kaliteli yaşam ortamları sunmayı amaçlayan Terme Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçede geniş kapsamlı bir altyapı seferberliği çalışmalarına devam edilirken, güvenli ve sağlıklı enerji altyapısı anlamında da ilklere imza atılıyor.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Enerji verimliliği ve sürekliliğinin sağlanması için bu tür çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Şenol Kul, 'Elektrik direkleri görsel olarak bir kirlilik oluşturuyor hem de tehlike arz ediyor. Gelişen ve değişen dünyaya ilçelerimizi hazırlamak, teknolojik gelişime uyum sağlamak, ilçelerimizi buna göre tasarımlamak vazifemiz. Fiskobirlik Caddesi ve bağlantılı sokaklarında planlanan çalışmalar tamamlanmak üzere. Bu cadde ve sokaklarımızda yağmurlama hattının da yenilenmesi gerekiyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına hemen başlayacağız. Bu süreçte oluşabilecek olumsuzluk ve rahatsızlıklardan dolayı hemşehrilerimizden özür diliyoruz' diye konuştu.

YATIRIM SEFERBERLİĞİ

Tarihinin en büyük altyapı yenileme seferberliğinin başladığı Terme'de geçmişe dönük sorunların tek tek çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Başkan Kul, 'İlçenin tamamını ele alan çalışmalarımızla geleceğe miras bir ilçe bırakma amacındayız. Gördük ki altyapı anlamında yıllanmış sorunlar ile karşı karşıyayız. Ama çok şükür çözümü noktasında büyük çalışmalar yapıyoruz. Terme'yi kaliteli, modern ve estetik görünümlü bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek' şeklinde konuştu.