Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 1 Mayıs'ın bütün dünyada ve Türkiye'de, toplumsal barışı ve sağduyuyu güçlendiren bir bayram olmasını temenni eden Başkan Genç, emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülke için değer üreten bütün çalışanların Türkiye'nin güçlenmesine ve hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunduğunu söyledi.

İNSANLIĞA ÖRNEK KÜLTÜR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü bütün tartışmalardan çıkararak emekçilere bayram olarak armağan eden hükümetin, son 15 yılda gerçekleştirdiği düzenlemelerle çalışma hayatına dair birçok yeniliğe de imza attığına dikkat çeken Başkan Genç, "Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

ÇALIŞANLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Genç mesajında şunları söyledi: 'Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz. Sevgili Peygamberimiz 'İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz' şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiğini göstermiştir. Hizmet için üretimin her kademesinde bulunan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarım.'