Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Akşam Hikayeleri programının özel yayın konuğu olan TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, yaklaşan 3. Gıda Fuarı'na dair detayları anlattı.

HEDEF YENİ PAZARLAR

Çamaş, "TÜYAP Samsun, fuarcılık alanında yoluna emin adımlarla devam ediyor. 22-25 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan Fuarda sektörün önde gelen firmaları tek çatı altında buluşacak. Fuarın gıda sektörüne önemli katkılarda bulunması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapmasını bekliyoruz" dedi.

MADALYALI AŞÇILAR FUARDA OLACAK

Çamaş, "Gıda Fuarı'nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara 'workshop'lar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçı başları ve Aşçılar Federasyonu da fuarda yerini alacak." diye konuştu.

25 KASIMA KADAR AÇIK

Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 3. Gıda, İçeçek Ürünleri, Gıda İşletme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 22-24 Kasım tarihlerinde 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, 25 Kasım Pazar günü ise 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor olacak.